Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit105g217kcal15.8g2.2g16g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)68g27kcal1.2g5.6g0.1g1g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g53g184kcal6.8g37.8g0.6g1.2g
Juustodippi, Pirkka 300g53g68kcal1.6g0.9g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g993kcal50.8g93g46.4g4.4g
Valittu annoskoko278g497kcal25.4g46.5g23.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna139g248kcal12.7g23.3g11.6g1.1g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217