Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 22g70kcal5.3g10g0.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Juuriselleri 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.9g
Herne, pakaste (rainbow)44g37kcal2.6g6.6g0g1.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl44g37kcal0.6g1.9g3.1g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g11g16kcal2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g355kcal22.4g41.8g9.8g9g
Valittu annoskoko278g178kcal11.2g20.9g4.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna139g89kcal5.6g10.5g2.5g2.3g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520