Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha123g204kcal23.3g0g12.3g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)35g23kcal1.1g1.7g1.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g13g42kcal1.2g6.8g0.8g1.2g
Omena, ulkomainen, kuorittu 35g16kcal0.1g3.3g0g0.6g
Sipuli 26g8kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g18g16kcal2.8g0.1g0.6g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g26g74kcal5g0g6g0.3g
Siirappi 1.2g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g772kcal67.6g28.2g42g5g
Valittu annoskoko278g386kcal33.8g14.1g21g2.5g
Annoskoko puolitettuna139g193kcal16.9g7.1g10.5g1.3g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706