Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g125g89kcal2g20g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana557g481kcal38g42.4g17.6g0.6g
Valittu annoskoko278g241kcal19g21.2g8.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna139g120kcal9.5g10.6g4.4g0.2g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673