Soija-vihannessekoitus-makaronilaatikko (tumma makaroni)

1(,5) tl suola
3 ml mustapippuri
0,5 ml valkopippuri
2 ml paahdettu paprikajauhe

Keitä soija ohjeiden mukaan (liha/kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä)

Kuullota sipuli (rypsiöljyn kera)

Keitä makaroni ohjeiden mukaan (suolalla maustetussa vedessä)

Vatkaa kananmunat ja maito, mausta

Raasta juusto

Heitä keitetyt makaroni, turvotettu (ruskistettu) soijarouhe, vihannekset kulhoon, osa juustoraasteesta ja munamaito sekaan.

Loput juustoraaste pinnalle.

Uunissa +200C n. 40 min, anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua

PS: Reseptiin merkitty vesimäärä se mitä laskennallisesti imetyi (osa makaronin keitinvedestä + soijaan imeytynyt)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Pallomaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni ( tumma Torino )26g90kcal4.6g15.2g1g1.5g
Soijarouhe, vaalea paahdettu, Risetti, 1 dl4.9g23kcal2g1.3g1g0.6g
Vaalea soijarouhe (Soyappetit), annos 15g4.9g16kcal2.5g1.4g0g0.8g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 66g18kcal2.2g2g0g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Herne-maissi-paprika apetit 200g19g14kcal0.8g2.3g0.2g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Juusto, Polar 5% (Valio) 8g siivu9g16kcal2.9g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana557g424kcal34.6g46.8g10g6.4g
Valittu annoskoko279g212kcal17.3g23.4g5g3.2g
Annoskoko puolitettuna139g106kcal8.7g11.7g2.5g1.6g
Arvot/100g100g76kcal6.2g8.4g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173942