Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Jauheliha, sika-nauta 42g92kcal7.3g0g7.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 62g206kcal1.2g1.9g21.8g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)8.3g6.7kcal0.3g1.6g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa21g62kcal4.8g0g4.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g21g58kcal4g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana557g938kcal46.8g11.8g77.6g6.2g
Valittu annoskoko279g469kcal23.4g5.9g38.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna139g235kcal11.7g3g19.4g1.6g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366