Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 78g256kcal8g51.8g0.9g2.6g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g58g150kcal10.4g0.3g11.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)116g40kcal1.2g8g0.6g1.6g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g27g82kcal7.1g0.5g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g1056kcal53.4g121.2g37.6g8.4g
Valittu annoskoko279g528kcal26.7g60.6g18.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna139g264kcal13.4g30.3g9.4g2.1g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.7g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944