Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.3g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g78g27kcal0.8g5.1g0.4g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g47g112kcal5.8g0g8.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g6.2g21kcal0.7g4.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g364kcal16g25.4g19.2g3g
Valittu annoskoko279g182kcal8g12.7g9.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna139g91kcal4g6.4g4.8g0.8g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876