Tonnikalapasta (kolesteroliton)

1. Keitä makaronit
2. Silppua sipuli ja kuullota pannulla öljyssä
3. Lisää loput ainekset pannulle ja mausta oman maun mukaan
4. Valuta kypsät makaronit ja kaada ne "kastikkeen" joukkoon

Ranzu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kultasula rypsiöljy20g180kcal0g0g20g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g450g315kcal9g14.8g23.4g2.7g
Makaroni tri-colori cappelli, torino600g2100kcal90g402g15g18g
Tonnikala vedessä, rainbow280g280kcal56g1.4g5.6g0g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)370g481kcal37g11.1g33.3g1.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)740g259kcal7.4g51.1g3.7g10.4g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g7403kcal407.2g991.6g203.2g76.6g
Valittu annoskoko2780g3701kcal203.6g495.8g101.6g38.3g
Annoskoko puolitettuna1390g1851kcal101.8g247.9g50.8g19.2g
Arvot/100g100g133kcal7.3g17.8g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48915