Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1052g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 586g192kcal3.6g32.6g1.2g14.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 180g137kcal3.4g27.8g0.4g1.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 601g232kcal1g49g0.5g9g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g39g65kcal6.8g8.3g0.5g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)301g481kcal8.1g8.1g45.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g15g56kcal0.2g12.6g0.5g0g
Basilika, tuore 3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5562g2324kcal46.4g276.8g96.4g52g
Valittu annoskoko2781g1162kcal23.2g138.4g48.2g26g
Annoskoko puolitettuna1391g581kcal11.6g69.2g24.1g13g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548