Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1829g3035kcal347.4g0g182.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso91g14kcal0.9g1.9g0.2g1.4g
Rypsiöljy 123g1092kcal0g0g123.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]526g1774kcal63.1g0g194.5g0g
Sipuli (kuorittu)183g49kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 18g59kcal2.7g3.4g2.4g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g12046kcal833g28.2g1007.6g22.6g
Valittu annoskoko2784g6023kcal416.5g14.1g503.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna1392g3012kcal208.3g7.1g251.9g5.7g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119