Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1371g327kcal24.7g29.9g4.1g31.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 857g298kcal39.2g16.5g2.6g21.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g428g514kcal14.6g15.4g42.8g0g
Voi 17g124kcal0.2g0.1g13.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g88kcal2.6g18g0.3g0.9g
Mozzarella juustoraaste, valio86g248kcal22.3g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g3198kcal207.2g159.8g163.4g106.6g
Valittu annoskoko2784g1599kcal103.6g79.9g81.7g53.3g
Annoskoko puolitettuna1392g800kcal51.8g40g40.9g26.7g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053