Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 421g94kcal2.1g13g0.8g10.5g
Peruna, keskikokoinen 60g541g324kcal8.1g70.3g0.5g4.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha751g1246kcal142.7g0g75.1g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g45g26kcal1.7g4.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 150g214kcal18.8g0.5g15.4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras126g442kcal16.4g88.3g1.9g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g4911kcal393.2g382g192.8g43.6g
Valittu annoskoko2784g2456kcal196.6g191g96.4g21.8g
Annoskoko puolitettuna1392g1228kcal98.3g95.5g48.2g10.9g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661