Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g730g2022kcal13.2g547.2g1.1g48.9g
Saksanpähkinä 1622g11032kcal238.4g53.5g1057.6g257.9g
Kookoshiutale 284g1876kcal23.1g18.2g183.2g46.3g
Hunaja 122g402kcal0.6g98.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g16g59kcal0.6g12.9g0.6g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g30781kcal551.8g1460.2g2485g706.2g
Valittu annoskoko2784g15390kcal275.9g730.1g1242.5g353.1g
Annoskoko puolitettuna1392g7695kcal138g365.1g621.3g176.6g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742