Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)266g954kcal37.3g186.5g5.9g13.3g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1066g1472kcal199.8g0g74.6g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1079kcal0g0g119.9g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g599g1618kcal56.3g275.7g27.6g22.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g10418kcal595.2g955g457.2g81.8g
Valittu annoskoko2784g5209kcal297.6g477.5g228.6g40.9g
Annoskoko puolitettuna1392g2605kcal148.8g238.8g114.3g20.5g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657