Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 601g857kcal75.1g1.8g61.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,3601g390kcal66.1g25.2g1.8g0g
Tomaatti 529g120kcal3g18.2g1.6g7.4g
Mozzarella juustoraaste, valio120g348kcal31.2g0g25.2g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g120g120kcal24g2.4g1.2g0g
Sieni tatti, hapero 687g190kcal12.6g19.9g3.4g13.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.2g65kcal0g0g7.2g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g4253kcal427g146.6g204.4g45g
Valittu annoskoko2784g2127kcal213.5g73.3g102.2g22.5g
Annoskoko puolitettuna1392g1063kcal106.8g36.7g51.1g11.3g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284