Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 681g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80204g829kcal155.2g10.2g18.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1361g1715kcal149.8g4.1g122.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 340g1124kcal6.8g10.2g119.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g34g3.4kcal0.5g0g0.2g28.9g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Voi 143g1037kcal1.7g0.6g116.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g9416kcal628g50.2g752.8g57.8g
Valittu annoskoko2784g4708kcal314g25.1g376.4g28.9g
Annoskoko puolitettuna1392g2354kcal157g12.6g188.2g14.5g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107