Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g1398g4167kcal41.9g67.1g61.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)175g220kcal19.2g0.5g15.7g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g1049g3251kcal101.7g649.1g22g62.9g
Sokeri 84g341kcal0g83.8g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Voi 70g507kcal0.8g0.3g56.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5572g16971kcal327.2g1601.6g312g125.8g
Valittu annoskoko2786g8486kcal163.6g800.8g156g62.9g
Annoskoko puolitettuna1393g4243kcal81.8g400.4g78g31.5g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384975