Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 28g28kcal0.4g1.4g2.3g0.5g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 25g19kcal1.1g3.3g0.1g0.3g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g140g84kcal1.4g6.3g5.6g0.8g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)81g89kcal20.3g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g493kcal46.4g22g23.2g3.2g
Valittu annoskoko279g246kcal23.2g11g11.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna140g123kcal11.6g5.5g5.8g0.8g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481