Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 73g162kcal12.8g0g12.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 5.1g3.9kcal0.2g0.7g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk45g12kcal0.3g2.4g0.1g0.6g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g8.4g15kcal0.4g0.5g1.3g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 90g16kcal0.5g2.3g0.4g0.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa32g95kcal7.3g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g716kcal44.6g14.6g52.8g4g
Valittu annoskoko279g358kcal22.3g7.3g26.4g2g
Annoskoko puolitettuna139g179kcal11.2g3.7g13.2g1g
Arvot/100g100g128kcal8g2.6g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715