Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g8.5g30kcal0.5g6.5g0.1g0.2g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 100g38kcal1g6.9g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)50g23kcal1.6g2.4g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss7.5g25kcal1.7g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g403kcal27.8g32.6g16.6g5.8g
Valittu annoskoko279g201kcal13.9g16.3g8.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna140g101kcal7g8.2g4.2g1.5g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309796