Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.8g1.8kcal0g0.3g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g23g70kcal2.7g14.2g0.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen27g38kcal5.1g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 32g28kcal1.6g3.7g0.4g1.6g
Dolmio Light Classico Bolognese38g14kcal0.5g2.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana559g328kcal20g43g7.4g4g
Valittu annoskoko279g164kcal10g21.5g3.7g2g
Annoskoko puolitettuna140g82kcal5g10.8g1.9g1g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692