Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 70g25kcal3.3g1.4g0.2g1.8g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.5g0g0.4g
Vesi99g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.5g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana559g231kcal16.4g17.6g9g6.4g
Valittu annoskoko280g115kcal8.2g8.8g4.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna140g58kcal4.1g4.4g2.3g1.6g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046