Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen270g108kcal5.4g24.3g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g81g715kcal0g0g80.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g2397g599kcal47.9g95.9g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5592g2945kcal114.2g256g167.2g2g
Valittu annoskoko2796g1473kcal57.1g128g83.6g1g
Annoskoko puolitettuna1398g736kcal28.6g64g41.8g0.5g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524