Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1201g300kcal12g66g0g16.8g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Basilika, kuivattu 4.5g12kcal0.6g0.9g0.2g1.8g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 600g1005kcal166.5g0.1g37.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5592g3635kcal374.2g180.8g157.8g51.6g
Valittu annoskoko2796g1818kcal187.1g90.4g78.9g25.8g
Annoskoko puolitettuna1398g909kcal93.6g45.2g39.5g12.9g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802