Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Tomaatti 90g21kcal0.5g3.1g0.3g1.3g
Parsakaali brokkoli 721g253kcal33.3g14g2.2g18g
Kasvisliemikuutio 20g60kcal1.9g2.7g4.7g0.3g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas90g252kcal17.1g0g19.8g0g
Vesi1801g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Valkosipuli 14g16kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5598g1391kcal109.2g49.4g72.4g41.6g
Valittu annoskoko2799g696kcal54.6g24.7g36.2g20.8g
Annoskoko puolitettuna1400g348kcal27.3g12.4g18.1g10.4g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264