Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g13g73kcal1.3g4.2g5.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5g17kcal0.1g0.1g1.7g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g10g60kcal2.1g0.7g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g300kcal7g10g25g0g
Valittu annoskoko28g150kcal3.5g5g12.5g0g
Annoskoko puolitettuna14g75kcal1.8g2.5g6.3g0g
Arvot/100g100g535kcal12.5g17.9g44.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104