Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.9g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.3g6.9kcal0g1.7g0g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.2g6.7kcal0.2g1.2g0g0.3g
Grahamjauho 4.4g14kcal0.5g2.7g0.1g0.4g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g11g37kcal1.4g6.9g0.3g0.6g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g131kcal4.4g25g0.8g2.6g
Valittu annoskoko28g65kcal2.2g12.5g0.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna14g33kcal1.1g6.3g0.2g0.7g
Arvot/100g100g233kcal7.9g44.6g1.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646