KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.4g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.3g1kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 3.1g9kcal0.3g1.6g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.8g0.1g0.3g
Flora culinesse1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Maitorahka (Pirkka)6.4g4.2kcal0.8g0.3g0g0g
Siirappi 1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g111kcal4.4g17g2.6g1.6g
Valittu annoskoko28g56kcal2.2g8.5g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna14g28kcal1.1g4.3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g199kcal7.9g30.4g4.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584