Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki12g8.2kcal1.5g0.5g0g0g
Edam 24% (Arla)7.3g23kcal1.9g0g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnälese 0.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.2g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g90kcal8.6g2.6g4.6g0.8g
Valittu annoskoko28g45kcal4.3g1.3g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal2.2g0.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g161kcal15.4g4.6g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577