Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto9g28kcal2.1g0g2.2g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow11g2.2kcal0.3g0.2g0g0.3g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g70kcal5g1g5g0.8g
Valittu annoskoko28g35kcal2.5g0.5g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.3g0.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.8g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235