Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita10g33kcal1g6.8g0.2g1.4g
Vehnäjauho, sunnuntai6.8g24kcal0.8g4.8g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 8.4g2.5kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g146kcal4g25.2g3g3.2g
Valittu annoskoko28g73kcal2g12.6g1.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna14g37kcal1g6.3g0.8g0.8g
Arvot/100g100g261kcal7.1g45g5.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760