Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g22g31kcal4.4g0g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Lanttu 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g74kcal9.6g0.2g3.6g0g
Valittu annoskoko28g37kcal4.8g0.1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal2.4g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g132kcal17.1g0.4g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893