RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g5.5g18kcal0g0.2g2.1g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)1.9g5.9kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g8.1g27kcal1.1g5.2g0.2g0.5g
Raparperi 4.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g2kcal0g0.4g0g0g
Hermesetas-jauhe0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g132kcal4.4g15.2g6.2g2g
Valittu annoskoko28g66kcal2.2g7.6g3.1g1g
Annoskoko puolitettuna14g33kcal1.1g3.8g1.6g0.5g
Arvot/100g100g234kcal7.8g27g11g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435