Tonnikalalasagne

Voitele vuoka.

Kuullota kasvissuikaleita öljytilkassa pannulla ja mausta 1 tl:lla mustapippuria, suolaa ja pizzamaustetta (+ 2 tl siirappia ja 2 kpl valkosipulia).

Levitä 3 lasagnelevyä vuoan pohjalle, lusikoi päälle pastakastiketta, lisää sitten ohut kerros kasvissuikaleita ja murentele päälle tonnikalaa.

Ripottele päälle puoli pussia juustoraastetta.

Tee vielä kaksi kerrosta samoin ja lado sitten viimeiset pastalevyt kanneksi, joka peitetään lopulla pastakastikkeella ja juustoraasteella.

Koristele pinta ripauksella pizzamaustetta.

Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Jos lasagne uhkaa tummua liikaa, peitä vuoka foliolla Anna lasagnen levähtää kymmenisen minuuttia ennen tarjoilua.

(Kotikokki)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g2.3g7.7kcal0.3g1.5g0g0.2g
Tonnikala öljyssä(pirkka)6.2g13kcal1.5g0g0.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.7g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g3.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)11g5kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g89kcal6.8g5.6g4.4g0.8g
Valittu annoskoko28g44kcal3.4g2.8g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g22kcal1.7g1.4g1.1g0.2g
Arvot/100g100g158kcal12.1g10g7.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334219