Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt12g5.4kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.3g3.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tonnikala öljyssä 3.5g6.7kcal1g0g0.3g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g2.3g1.6kcal0.3g0.1g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli2.3g7kcal0.1g0.1g0.7g0g
Tilli tuore0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g79kcal5g6g4g0.2g
Valittu annoskoko28g40kcal2.5g3g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.3g1.5g1g0.1g
Arvot/100g100g143kcal9g10.8g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689