Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Selleri, annos 50g1.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 2.7g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Pekoni rasvainen 1.6g6.2kcal0.2g0g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g27kcal1g1.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko28g13kcal0.5g0.6g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.3g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g48kcal1.8g2.1g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208