Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 9g5.8kcal0.3g0.4g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g1.4g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)9g32kcal1.2g6.4g0.2g0.3g
Paistijauheliha 10%6.4g11kcal1.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g114kcal6.6g13.6g3.4g0.6g
Valittu annoskoko28g57kcal3.3g6.8g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g28kcal1.7g3.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g202kcal11.7g24.2g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103