Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki18g10kcal1.5g0.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)7g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g65kcal5g6.4g2g0.2g
Valittu annoskoko28g32kcal2.5g3.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g16kcal1.3g1.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g115kcal8.9g11.4g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747