Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)7g10kcal0.5g0.4g0.7g0g
Ruisjauho Pirkka14g43kcal1.4g8.6g0.3g2.1g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g109kcal4.2g18g2.2g4.4g
Valittu annoskoko28g55kcal2.1g9g1.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna14g27kcal1.1g4.5g0.6g1.1g
Arvot/100g100g194kcal7.4g31.9g3.9g7.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432