Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fariinisokeri0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g1.4g0.5kcal0g0g0g0g
Kuhafile, raaka19g14kcal3g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g58kcal6.2g2.8g2g0g
Valittu annoskoko28g29kcal3.1g1.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1.6g0.7g0.5g0g
Arvot/100g100g104kcal11.1g5g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833