Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 9g11kcal2g0g0.3g0g
Porkkana 5.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, uusi 4.7g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 4.7g1.9kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g38kcal4.2g2.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko28g19kcal2.1g1.4g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal1.1g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g67kcal7.4g5g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706