Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g4.7g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g2.3g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Tomaattimurska 12g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g56kcal5g1.8g3g0.4g
Valittu annoskoko28g28kcal2.5g0.9g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1.3g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g99kcal8.9g3.2g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570