Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)3.4g7.9kcal0.4g0g0.7g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 4.2g6.9kcal1.2g0g0.2g0g
Lihapullat saarioinen1.4g3.4kcal0.2g0.1g0.2g0g
Hapankaali 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoni, paistettu 1.4g7.2kcal0.2g0g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g60kcal4.4g1.6g3.6g0.6g
Valittu annoskoko28g30kcal2.2g0.8g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1.1g0.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g107kcal7.8g2.8g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351