Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g11g28kcal1.1g0.9g2g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl2.8g1kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)7.6g12kcal0.2g0.2g1.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.8g7.9kcal0.2g0.3g0.7g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g99kcal3g3.4g7.6g0g
Valittu annoskoko28g49kcal1.5g1.7g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna14g25kcal0.8g0.9g1.9g0g
Arvot/100g100g176kcal5.3g6g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523