Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g10g6.1kcal1.1g0.4g0g0g
Soijajauho rasvainen 1.7g7.7kcal0.6g0.4g0.4g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.9g3.1kcal0.3g0.1g0.2g0.3g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.9g2.4kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.9g6.4kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Oltermanni, perinteinen4.7g17kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g126kcal9.4g3g8.6g1.8g
Valittu annoskoko28g63kcal4.7g1.5g4.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal2.4g0.8g2.2g0.5g
Arvot/100g100g225kcal16.7g5.3g15.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603