Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, 50g3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 2.5g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)4.8g8.6kcal1.1g0g0.4g0g
Kananmuna, keitetty 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g5.2g13kcal0.9g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g67kcal5.8g0.6g4.2g0g
Valittu annoskoko28g33kcal2.9g0.3g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal1.5g0.2g1.1g0g
Arvot/100g100g119kcal10.3g1.1g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804