Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2g1.4kcal0g0.3g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g4.7g6.1kcal0.9g0g0.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g4.9g12kcal0.9g0g1.1g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä3.9g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g45kcal3.8g1.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko28g22kcal1.9g0.8g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal1g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g79kcal6.7g2.8g5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049