Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 8.3g9kcal1.8g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha porsaan 12%4.2g8.8kcal0.7g0g0.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.1g8.7kcal0.1g0.1g0.9g0g
Tomaattimurska, 1 prk4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä1g3.2kcal0.1g0g0.3g0g
Juusto, mozzarella 1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper4.2g15kcal0.5g3g0.1g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g106kcal6.8g6.8g5.2g0.2g
Valittu annoskoko28g53kcal3.4g3.4g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g26kcal1.7g1.7g1.3g0.1g
Arvot/100g100g188kcal12.1g12.1g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662