Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.8kcal0.2g0.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)6.2g15kcal1.1g0g1.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.9g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g49kcal2.8g1.6g3.4g0.8g
Valittu annoskoko28g24kcal1.4g0.8g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal0.7g0.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g87kcal5g2.9g6.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996